Inriktning
Kök och servering
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 187,5 | 5 |
Historiska slutantagningspoäng
2019
2020
2021
2022
2023
Inriktning
Bageri och konditori
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 222,5 | 2 |
Historiska slutantagningspoäng
2019
2020
2021
2022
2023
Inriktning
Bageri och konditoriLÄRLING
Lärlingsutbildning - mer än häften av utbildningen sker på en arbetsplats.
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 0 | 0 |
Historiska slutantagningspoäng
2019
2020
2021
2022
2023
Inriktning
Kök och serveringLÄRLING
Lärlingsutbildning - mer än häften av utbildningen sker på en arbetsplats.
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 0 | 0 |
Brukar öka med från preliminär
15 - 47,5merit
Hur mycket antagningsgränsen ökat från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.
Historiska slutantagningspoäng
2019
2020
2021
2022
2023
Fakta
Utbildningsstatistik
Snittbetyg
D-E(11,6)
Tar examen
-