Inriktning
Hotell och turismIMV
Inriktning mot ett visst nationellt program för att eleven så snart som möjligt ska kunna antas till det nationella programmet.
Preliminär antagning i år
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
202,5 | 202,5 | 1 |
Slutgiltig förra året
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
160 | 165 | 4 |
Brukar förändras med från preliminär
-27,5 - 72,5merit
Hur mycket antagningsgränsen förändrats från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.
Inriktning
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bageri och konditoriA.LÄRLINGIMV
Anställd lärling - Som lärling får du lära dig ett yrke genom att kombinera lärande på en arbetsplats med lärande i skolan.
Inriktning mot ett visst nationellt program för att eleven så snart som möjligt ska kunna antas till det nationella programmet.
Preliminär antagning i år
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
182,5 | 182,5 | 1 |
Slutgiltig förra året
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
110 | 137,5 | 13 |
Brukar förändras med från preliminär
-97,5 - -60merit
Hur mycket antagningsgränsen förändrats från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.
Inriktning
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök och serveringIMV
Inriktning mot ett visst nationellt program för att eleven så snart som möjligt ska kunna antas till det nationella programmet.
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
212,5 | 212,5 | 1 |
Brukar förändras med från preliminär
-30 - -10merit
Hur mycket antagningsgränsen förändrats från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.
Historiska slutantagningspoäng
2020
2021
2022
2023