Introduktionsprogrammet

Introduktions-
programmet

Inriktning

Hotell och turism
IMV

Inriktning mot ett visst nationellt program för att eleven så snart som möjligt ska kunna antas till det nationella programmet.

Preliminär antagning i år

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
202,5202,51

Slutgiltig förra året

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
1601654

Brukar förändras med från preliminär

-27,5 - 72,5merit

Hur mycket antagningsgränsen förändrats från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.

Inriktning

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bageri och konditori
A.LÄRLING
IMV

Anställd lärling - Som lärling får du lära dig ett yrke genom att kombinera lärande på en arbetsplats med lärande i skolan.
Inriktning mot ett visst nationellt program för att eleven så snart som möjligt ska kunna antas till det nationella programmet.

Preliminär antagning i år

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
182,5182,51

Slutgiltig förra året

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
110137,513

Brukar förändras med från preliminär

-97,5 - -60merit

Hur mycket antagningsgränsen förändrats från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.

Inriktning

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök och servering
IMV

Inriktning mot ett visst nationellt program för att eleven så snart som möjligt ska kunna antas till det nationella programmet.

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
212,5212,51

Brukar förändras med från preliminär

-30 - -10merit

Hur mycket antagningsgränsen förändrats från den preliminära till den slutgiltiga de senaste två åren.

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
0
102,5
205
162,5

2020

2021

2022

2023

Andra besökte även