Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedels-
programmet

Inriktning

Kök och servering

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
80192,561

Brukar öka med från preliminär

12,5 - 67,5merit

Hur mycket antagningsgränsen ökat från den preliminära till den slutgiltiga de senaste fyra åren.

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
152,5
137,5
92,5
147,5
132,5

2019

2020

2021

2022

2023

Inriktning

Bageri och konditori

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
801958

Brukar öka med från preliminär

82,5 - 90merit

Hur mycket antagningsgränsen ökat från den preliminära till den slutgiltiga de senaste tre åren.

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
80
170
167,5
80
162,5

2019

2020

2021

2022

2023

Fakta

Utbildningsstatistik

Snittbetyg

C-D(13)

Tar examen

73%

Könsfördelning

44 % tjejer

56 % killar

Andra besökte även