Internationella Hotell- och Restaurangskolan

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedels-
programmet

Inriktning

Kök och servering

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
195227,550

Brukar öka med från preliminär

47,5 - 97,5merit

Hur mycket antagningsgränsen ökat från den preliminära till den slutgiltiga de senaste tre åren.

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
80
177,5
177,5
202,5

2020

2021

2022

2023

Inriktning

Bageri och konditori

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
16021525

Brukar öka med från preliminär

30 - 97,5merit

Hur mycket antagningsgränsen ökat från den preliminära till den slutgiltiga de senaste tre åren.

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
177,5
187,5
212,5

2021

2022

2023

Fakta

Utbildningsstatistik

Snittbetyg

C-D(14,1)

Tar examen

89%

Könsfördelning

46 % tjejer

54 % killar

Andra besökte även