Praktiska Gymnasiet Södertälje

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedels-
programmet

Inriktning

Bageri och konditori
LÄRLING

Lärlingsutbildning - mer än häften av utbildningen sker på en arbetsplats.

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
802351

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
80
80
80
80

2020

2021

2022

2023

Inriktning

Kök och servering

Preliminär antagning i år

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
182,5182,51

Slutgiltig förra året

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
801851

Inriktning

Kök och servering
LÄRLING

Lärlingsutbildning - mer än häften av utbildningen sker på en arbetsplats.

Preliminär antagningspoäng 2024MedianAntal antagna elever
80187,51

Historiska slutantagningspoäng

Antagningspoäng
80
80
187,5

2021

2022

2023

Inriktning

Bageri och konditori

Preliminär antagning i år

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
8000

Slutgiltig förra året

Lägsta antagningspoängMedianAntal antagna elever
8000

Andra besökte även