Inriktning
Bageri och konditoriLÄRLING
Lärlingsutbildning - mer än häften av utbildningen sker på en arbetsplats.
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 235 | 1 |
Historiska slutantagningspoäng
2020
2021
2022
2023
Inriktning
Kök och servering
Preliminär antagning i år
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
182,5 | 182,5 | 1 |
Slutgiltig förra året
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 185 | 1 |
Inriktning
Kök och serveringLÄRLING
Lärlingsutbildning - mer än häften av utbildningen sker på en arbetsplats.
Preliminär antagningspoäng 2024 | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 187,5 | 1 |
Historiska slutantagningspoäng
2021
2022
2023
Inriktning
Bageri och konditori
Preliminär antagning i år
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 0 | 0 |
Slutgiltig förra året
Lägsta antagningspoäng | Median | Antal antagna elever |
---|---|---|
80 | 0 | 0 |